Private label

Skab unikke etiketter, emballage og smagsoplevelser, der skiller sig ud, og skab dit eget brand ved at anvende vores eksklusive spiritus som fundament.
Egen branding
Skab en fremtrædende plads i dine kunders bevidsthed.
Læs mere
Design
Vores erfarne team står klar til at få dine idéer på flaske.
Kontakt os
Vores spiritus
Opdag vores imponerende udvalg af eksklusiv spiritus.
Læs mere her
Gaveæsker
Giv dine kunder den fulde oplevelse med smuk gaveæske.
Læs om mulighederne
White Label
Skræddersy dit eget label på vores premium spiritus.
Design her
Bornholm Spirits
Læs mere om vores historie her.
Vores historie

Om Bornholm Spirits

Hos Bornholm Spirits er vi dedikerede til at levere spiritus af høj kvalitet til markedet, lige fra den første smagning til produktion og fortælling. 

Drevet af vores lidenskab for fremragende kvalitet, udvælger vi omhyggeligt økologiske ingredienser og sikrer, at hver enkelt råvare opfylder de højeste standarder. Fra begyndelsen, da de første prøveflasker blev serveret ved vores frokostbord, har vores engagement i at skabe de bedste og mest innovative produkter været øverst på dagsordenen. 

Vores Premium Spiritus

Herunder kan du læse om vores premium spiritus. Vi har også mulighed for at producere din helt egen spiritus ud fra dine ønsker.

Vodka

Oplev enestående kvalitet og renhed med vores økologiske vodka fra Bornholm. Fremstillet med omhu og dedikation, hver dråbe afspejler den unikke karakter og naturlige essens af vores nøje udvalgte økologiske ingredienser. En smagfuld rejse, der vækker sanserne og efterlader et indtryk af Bornholms unikke terroir.

Gin

Vores økologiske gin er en harmonisk blanding af enebær, forfriskende citron og krydret kardemomme. Hvert sip åbner op for en subtil symfoni af smagsoplevelser, hvor enebær giver en robust base, citron og kardemomme tilføjer friskhed og en krydret undertone. En perfekt balanceret gin, der fordyber dig i en unik og naturlig smagsoplevelse.

Mørk Rom

Vores mørke rom er en eksklusiv spiritusoplevelse, der fusionerer 3 blends fra tre lande i en førsteklasses rom. Den karakterfulde rom, inspireret af Bornholms unikke atmosfære, præsenterer en dyb og rig smagsprofil. Noter af chokolade, kokos, fad, vanilje, kaffe, bark og læder skaber en harmonisk blanding, der løfter din smagsoplevelse til nye højder.

Snaps

En unik spiritusoplevelse, hvor førsteklasses rom introducerer noter af eksotiske frugter, forførende kokos, saftige bær og blød vanilje. En rom som kan nydes af både romkendere og romelskere.

Akvavit

Vores Akvavit præsenterer en autentisk smagsoplevelse, hvor tradition møder modernitet. Denne håndværksmæssige akvavit fra Bornholm byder på en harmonisk blanding af krydderier og urter, der indfanger øens karakter. Behagelige krydrede noter skaber en akvavit af høj kvalitet.

Bitter

Vores Bitter er en karakterfuld fornøjelse med en indbydende rundhed i både smag og duft. Den udsøgte kombination af krydderier herunder rønnebær og kanel er subtilt vævet ind i denne unikke bitter. Eftersmagen er en mild bitterhed med et strejf af let sødme, der efterlader ganen veltilfreds. Bitteren defineres af sin fine balance, smagsfuldhed og karakter, hvilket gør den til en bitter i en klasse for sig selv, der klart appellerer til en bred vifte af smagspræferencer.

Din egen smag

Ønsker du noget helt unikt? Bryg din egen smag og tag ejerskab over hele produktet på smag, label og design.
Levering til hele Europa
Vores spiritus bliver produceret på egen fabrik i Nexø, Bornholm, hvor vi har mulighed for at kunne producere, pakke og leverer til hele Europa.
Konkurrencedygtige priser
Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvalitet.
500+ tilfredse kunder
Bliv en del af vores produktion. Med over 500 glade kunder, der har valgt os som deres foretrukne private label-partner er du i sikre hænder.
Unikt design
Vi ønsker, at dit brand skiller sig ud og afspejler jeres ønsker, og derfor står vi altid klar med ideer og ekspertise fra mange års erfaring i branchen.