Månedens cocktails - August

Velkommen til "Månedens Cocktails” – en spændende ny serie, hvor vi hver måned præsenterer udsøgte cocktails, der fremhæver det bedste fra Bornholm Spirits' sortiment. Vores mål er at inspirere dig til at udforske nye smagskombinationer og opdage, hvordan vores premium spiritus kan løfte dine drinkoplevelser til nye højder.
Denne måned har vi valgt at have fokus på Gin Bornholm. Gin Bornholm er en god spiritus til mange lækre drinks der passer perfekt til den danske sommer.
Vores udvalgte drinks er skabt med kærlighed og omhu ved hjælp af Bornholm Spirits' unikke Gin Bornholm serie.
Cocktailsene er nemme at lave og byder på masser af smag og spændende aromaer, der vil imponere dine gæster. Med friske ingredienser og vores Gin Bornholm som hovedingrediens, vil disse cocktails tage dig med på en smagsrejse til Bornholm. Så find cocktailglasset frem, og lad os sammen skabe din nye sommer drik.
 
Berries Collins
Ingredienser:
1 cl Sukker sirup
1,5 cl Friskpresset citronsaft
4 cl Danskvand
 
Fremgangsmåde:
Fyld en shaker med is. Hæld alle ingredienser foruden danskvand i og ryst i 10 sekunder. Si over et highball glas med is og top op med danskvand. Pynt med bandet bær.
 
Espresso Martini
Ingredienser:
1 cl Sukker sirup
2 cl Espressoshot
 
Fremgangsmåde:
Fyld et glas med isterninger – dette gøres for at afkøle drinken (brug et martiniglas). Hæld derefter alle ingredienser i en shaker. Fyld shakeren med isterninger, og ryst til cocktailen er helt kold. Hæld isterninger ud af glasset, og kom så shakerens indhold i glasset. Top denne med 3 kaffebønner. 
 
Cucumber Smash
Ingredienser:
4  Tynde skiver agurk
2 cl Limesaft
6 cl Danskvand
 
Fremgangsmåde:
Muddle agurk i Gin Bornholm, tilsæt øvrige ingredienser i glasset. Fyld glasset med knust is og rør rundt og top af med danskvand og lidt mynte til sidst.
 
Gin Sunset
Ingredienser:
2 cl Citronsaft
1 cl Grenadine
 
Fremgangsmåde:
Bland gin, appelsin, citron og is i et højt glas, derefter hæld forsigtigt grenadine ned langs siden af glasset, så den røde farve lægger sig på bunden. Pynt med en stilk rosmarin.
 
Bramble Cocktail
 
Ingredienser:
2,5 cl Citronsaft
1,5 cl Sukker sirup
1,5 cl Brombær likør
 
Fremgangsmåde:
Fyld et glas med isterninger. Tilsæt Gin Bornholm, citronsaft, sukker sirup og brombær likør i glasset. Rør forsigtigt rundt i glasset med en ske og top glasset op med friske brombær.

Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.