Gaveæsker

Som nyeste skud på stammen har du i dag mulighed for at bestille vores fantastiske gaveæsker. Gaveæskerne fås i forskellige størrelser og prisklasser, så alle har mulighed for at være med. I gaveæskerne byder vi på alt det bedste spiritus fra Bornholm Spirits. I samarbejde med Svaneke Chokoladeri og ØNSK vil gaveæskerne både byde på spiritus, delikatesser og kaffe som noget ekstra godt til ganen.

Se vores udvalg af gaveæsker herunder.

Store Nexø

Til frokostbordet, kaffen, desserten og cocktailen.

Store Nexø er vores luksusgaveæske som indeholder alt det bedste fra Bornholm Spirits. Gaveæsken byder på vores helt nye Limited Edition - Pæresnaps, Sevablødda, Snaps Bornholm gaveæske, chokolade fra Svaneke Chokoladeri, 500 g kaffe fra ØNSK og to Feever Tree Ginger Beer.

Pris: 900 kr. ex moms.

Minimumsbestilling er 10 gaveæsker

Jul over Gudhjem

Jul over Gudhjem

Jul over Gudhjem indeholder nogen af Bornholm Spirits bedste akvavitter, Frost og Blond, som er perfekte til frokostbordet. Udover akvavitter, indeholder Jul over Gudhjem en dild snaps og vores smukke Snaps Bornholm gaveæske. Derudover indeholder den en smuk chokoladeæske fra Svaneke Chokoladeri og kaffe til at slutte en god julefrokost af på.

Pris: 850 kr. ex. moms

Minimumsbestilling er 10 gaveæsker

Caspers favorit

Caspers favorit

Caspers favorit er en gavebox fyldt med Bornholm Spirits sødeste snaps. Gaveæsken indeholder vores Special edition 1 - Rabarber og Stjerneanis - udviklet i samarbejde med smørkokken Casper Sobczyk. Snapsen er perfekt i desserter eller cocktails, og gør det skønt sammen med chokolade. Derfor får du i gaveæsken også en stor chokoladeæske fra Svaneke Chokoladeri samt kaffe. Caspers farvorit indeholder også tørrede frugter, som kan bruges til at toppe lækre cocktails lavet på vores Special Edition 1. Du kan finde Caspers cocktail "Kongen af Danmark" her.

Pris: 480 kr. ex. moms

Minimumsbestilling er 10 gaveæsker

Det store frokostbord

Det store frokostbord

Denne gaveæske byder på alt, hvad et godt frokostbord har brug for. Gaveæsken indeholder både Frost akvavit til det kolde og lune bord, Figensnaps til desserten og osten og vores lækre pæresnaps til cocktailen. Derudover modtager du 6 smukke Snaps Bornholm snapseglas og en lækker kaffe at slutte af på.

Pris: 680 kr. ex.moms

Minimumsbestilling er 10 gaveæsker

Det lille frokostbord

Det lille frokostbord

I gaveæsken modtager du 6 flotte snapseglas fra Snaps Bornholm samt vores elegante akvavitter. Nyd dem til det lille frokostbord, hvor akvavitterne gør det fortrinligt med fisk, skaldyr og lette kødretter. Slut en skøn middag af med lækker lækker kaffe fra ØNSK.

Pris: 480 kr. ex. moms

Minimumsbestilling er 10 gaveæsker