En favorit: Special Edition No. 1 - Rabarber & Stjerneanis

En perle af en snaps


Vores Special Edition No. 1 er en fortryllende kombination af det søde og krydret.
Dette sker på baggrund af fusionen af Rabarber og den lettere krydret Stjerneanis, der sammen skaber et fantastisk smagsunivers.

Vores Special Edition No. 1 – Rabarber & Stjerneanis har siden dens lancering taget Danmark med storm og er stadig en af vores absolutte favoritter – både internt i Bornholm Spirits, men i den grad også blandt vores mange loyale og snapseglade kunder!

Ingredienserne bag 

Rabarber er en grøntsag, som byder på en syrlig citrusagtig smag og bruges primært i desserter som rabarberkompot, rabarberpaj og syltetøj, hvor syrligheden balancerer sødme.
Rabarber er en grøntsag som er rig på C-vitamin og fiber og er kendt for at tilføje en unik smag og tekstur til en række kulinariske retter.

Stjerneanis er en aromatisk krydderifrugt med en karakteristisk stjerneform, der hører til skræddernellikefamilien.
Den ligner en otte-armed stjerne med brune frugtskaller og små frø i hvert arm og har en sød og krydret aroma med et strejf af lakrids og anis.
Stjerneanis bruges ofte som krydderi i kulinariske opskrifter og til fremstilling af likører, te og aromatiske olier og dens unikke smag tilføjer dybde og kompleksitet til mange retter. Stjerneanis er især anvendt i de asiatiske og mellemøstlige køkkener.
Krydderfrugten er også kendt for sine gavnlige egenskaber og bruges traditionelt som et naturligt middel i nogle kulturer.



Anledningen

Vores Special Edition No. 1 – Rabarber & Stjerneanis snaps egner sig ikke kun perfekt til at nydes præcis som den er, men derimod i høj grad til også at blive nydt til dessertbordet.



Dens søde og syrlige karakter går hånd i hånd med det søde dessertbord.
Dertil egner den sig mærkværdigt til at blive anvendt som ingrediens i cocktail og vi kan klart anbefale cocktailen, Kongen af Danmark.

Kongen af Danmark
cocktail

Kongen af Danmark er vores signaturcocktail, som er skabt på vores Special Edition 1 - Rabarber & Stjerneanis snaps.
Kongen af Danmark er især en oplagt kandidat til den perfekte sommercocktail, med dens søde toner af bl.a., Rabarber, Limesaft og Vaniljesirup.

Den fulde ingrediensliste lyder således:

6 cl. Rabarber & Stjerneanis Snaps
2 cl. Rocky Island rom 373
2 cl. frisk limesaft
1 cl. vanilje sirup
3 cl. æggehvider
Stjerneanis
Isterninger

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.