BREW kaffelikør - Bornholm Spirits

Bornholm Spirits nyeste familiemedlem - BREW Kaffelikør 

Brew Kaffelikør

Kaffelikør er kendt som værende en velsmagende alkoholisk drik, som udgøres af kombinationen af kaffe og moderate mængder af alkohol. Hos Bornholm Spirits har vi endelig kunne præsentere vores egen kaffelikør, som vi personligt er head over heels forelsket i.  

Vores BREW Kaffelikør har en sød og aromatisk forførelighed, som er udgjort af kombinationen af vores hvide rom, Rocky Island 242 og vores prisvindende Vodka Bornholm, samt tilføjelsen af en smule rørsukker, vanilje og en snert af appelsin.  

 

Hvordan kan BREW Kaffelikør nydes? 

BREW Kaffelikør kan nydes i sin reneste form, lige som den er skabt, eller den kan nydes som ingrediens. Om det er til kaffen og kagen, som ingrediens i desserter eller om det er som prikken over I’et i en lækker cocktail. BREW Kaffelikør dur til enhver anledning i ethvert selskab. 

To hurtige cocktailforslag inkluderer velkendte klassikere som Espresso Martini og White Russian.  

Disse er to cocktails hvor tilføjelsen af vores BREW Kaffelikør, kun vil forstærke smagsoplevelsen og efterlade en tørst for mere.  

 

Hvilke produkter indgår i fremstillingen af BREW Kaffelikør? 

Vores BREW Kaffelikør er lavet på kombinationen af to af vores favoritter her hos Bornholm Spirits nemlig vores hvide rom, Rocky Island 242 og vores Vodka Bornholm. 

Rocky Island 242 er produceret og fremstillet på de bedste destillerier på Jamaica og Den Dominikanske Republik og indeholder en perfekt kombination af eksotiske frugter, kokos, bær og vanilje, og trækker sine tråde til det tropiske Caribien. 

Vodka Bornholm er vores prisvindende vodka, som både ved World Spirits Competition 2021 i San Francisco samt ved China Awards 2023, er blevet tildelt en guldmedalje.  

Vodkaen er fremstillet på økologisk hvede, lokalt vand fra Bornholm og er blevet lagret med 2 millioner år gammelt Rønne granit.  

 

Kaffelikør – en delikatesse siden 1600-tallet 

I over 400 år har folk haft nydt kombinationen af alkohol og den velsmagende smag af kaffe.  

Vi skal helt tilbage til 1600-tallet, hvor den allerførste kaffelikør blev fremstillet af en fransk munk, som skabte en opskrift, der kombinerede kaffebønner, sukker og destilleret spiritus. Denne opskrift blev holdt hemmeligt i munkeklostret i mange år, men blev senere hen delt med befolkningen, hvilket vi her hos Bornholm Spirits er meget taknemmelige for, da vi personligt mener, at historiens bedst kaffelikør, først har set dagens lys i 2023.

Du kan finde Brew Kaffelikør her


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.