Lav din egen smag

Skab Eksklusive Brandoplevelser

Kontakt os her
Levering til hele Europa
Alt vores spiritus bliver produceret på egen fabrik i Nexø, Bornholm, hvor vi har mulighed for at kunne leverer til hele Europa.
Konkurrencedygtige priser
Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og overlegen kvalitet. Uden at gå på kompromis. En stærk kombination, der kan tiltrække kunder og opbygge tillid til jeres brand
500+ tilfredse kunder
Slut dig til vores over 500 tilfredse kunder, der har valgt os til deres private label-oplevelse.
Unikt design
Vi ønsker, at din flaske fuldt ud afspejler din virksomhed, og derfor står vi altid klar med ideer og hjælp, så du kan skabe den perfekte flaske.

Brandidentitet i smag og design

Skriv til os om en uforpligtende snak

Skræddersyet design

Kontakt os i dag

Vores Premium Spiritus

Tilsæt dit præg på spiritussen og skab din brandidentitet på flaske.

Økologisk Vodka

Oplev enestående kvalitet og renhed med vores økologiske vodka fra Bornholm. Fremstillet med omhu og dedikation, hver dråbe afspejler den unikke karakter og naturlige essens af vores nøje udvalgte økologiske ingredienser. En smagfuld rejse, der vækker sanserne og efterlader et indtryk af Bornholms unikke terroir.

Økologisk Gin

Vores økologiske gin er en harmonisk blanding af enebær, forfriskende citron og krydret kardemomme. Hvert sip åbner op for en subtil symfoni af smagsoplevelser, hvor enebær giver en robust base, citron og kardemomme tilføjer friskhed og en krydret undertone. En perfekt balanceret gin, der fordyber dig i en unik og naturlig smagsoplevelse.

Mørk Rom

Rocky Island Rum 373 er en eksklusiv spiritusoplevelse, der fusionerer 3 blends af førsteklasses rom. Denne karakterfulde rom, inspireret af Bornholms unikke atmosfære, præsenterer en dyb og rig smagsprofil. Noter af chokolade, kokos, fad, vanilje, kaffe, bark og læder skaber en harmonisk blanding, der løfter din smagsoplevelse til nye højder.

Lys Rom

En unik spiritusoplevelse, hvor førsteklasses rom introducerer noter af eksotiske frugter, forførende kokos, saftige bær og blød vanilje. En rom som kan nydes af både romkendere og romelskere.

Akvavit

Vores Akvavit præsenterer en autentisk smagsoplevelse, hvor tradition møder modernitet. Denne håndværksmæssige akvavit fra Bornholm byder på en harmonisk blanding af krydderier og urter, der indfanger øens karakter. Noter af kommen og dildkrone skaber en akvavit er høj kvalitet.

Bitter

Vores Bitter er en karakterfuld fornøjelse med en indbydende rundhed i både smag og duft. Den udsøgte kombination af krydderier herunder rønnebær og kanel er subtilt vævet ind i denne unikke bitter. Eftersmagen er en mild bitterhed med et strejf af let sødme, der efterlader ganen veltilfreds. Bitteren defineres af sin fine balance, smagsfuldhed og karakter, hvilket gør den til en bitter i en klasse for sig selv, der klart appellerer til en bred vifte af smagspræferencer.

Gaveæsker
Giv en gave med personlighed og stil – skab dit design i dag!
Læs mere her
Lav din egen label
Lad dine etiketter fortælle historien om netop din virksomhed.
Læs mere her