Bornholm Spirits

Red Copenhagen

No. 6 Blåbær & Citron

Red Copenhagen

Ingredienser:

5 cl Snaps Bornholm Blåbær & Citron
3 cl Sød vermouth
2 dash Angostura bitters
Isterninger

Fremgangsmåde:

1. Hæld alle ingredienser i mixing glasset sammen med is
2. Rør godt rundt
3. Fyld dit glas med is
4. Brug en strainer til at hælde drinken over i er glas med is

No. 6 Blåbær & Citron Snaps 40% - 50 cl

No. 6 Blåbær & Citron Snaps 40% - 50 cl
No. 6 Blåbær & Citron Snaps 40% - 50 cl
No. 6 Blåbær & Citron Snaps 40% - 50 cl

No. 6 Blåbær & Citron Snaps 40% - 50 cl

Pris 199,00
/

Med hovedingredienserne blåbær og citron kombineres sødme og syre. No 6 Blåbær & Citron har en smuk og atypisk blålilla farve, som afslører indholdet af blåbær i den på en og samme tid friske og sødmefulde snaps. Blåbær & Citron Snaps passer fortrinligt til det store kolde bord samt til fisk og skaldyr.

Anbefales til: Rødspætte & Æg og rejer.

Frisk, syrlig og læskende

Citron er en frugt fra træer i citrusslægten. Oprindeligt kommer citron fra det nordlige Indien, men har både tidligt været dyrket i Asien og Kina i flere tusinde år. Citron har mange egenskaber, især for helbredet da frugten indeholder en lang række vitaminer og mineraler til kroppen. Frugten i sig selv er meget syrlig. Den er dog enorm frisk og fuld smag til mage ting. Heriblandt den citron snaps vi hos Bornholmspirits udbyder.  Vi har som, ved mange af vores andre produkter, gået i tænketanken. Her har vi eksperimenteret mod den helt rigtige smagskombination mellem det søde blåbær og den syrlige citron Vi er i hvert fald glade for resultatet, og håber ligeledes det er noget for dig. Læs med i næste afsnit, hvis du gerne vil vide hvad, hvornår og hvordan man kan bruge citron snaps.

Citron snaps til frokostbordet

Skandinaviske traditioner, i form af kolde middagsborde og en lille skarp ved siden af går ikke af mode foreløbig. Derfor har vi hos Bornholmspirits også lagt en masse energi i konstant at udvikle vores produkter således at de følger med tiden. Citron snaps med blåbær er ingen undtagelse, den passer perfekt til en ”rundtenom” med en paneret rødspætte eller en højt belagt reje mad. Det søde kombineret med det sure fra citron snapsen er en sand oplevelse for smagsløgene. Bestil denne snaps hvis du ønsker at imponere dine gæster uanset begivenheden. Vi er stolte af produktet, og ser ligeledes at du nyder det lige så meget som os.

Vil du gerne læse mere om den solrige klippeø Bornholm, så tryk her eller find en masse fantastiske cocktail opskrifter på denne side.

Inklusiv moms