Vores Premium Spiritus

Herunder kan du læse om vores premium spiritus. Vi har også mulighed for at producere din helt egen spiritus ud fra dine ønsker.

Vodka

Oplev enestående kvalitet og renhed med vores økologiske vodka fra Bornholm. Fremstillet med omhu og dedikation, hver dråbe afspejler den unikke karakter og naturlige essens af vores nøje udvalgte økologiske ingredienser. En smagfuld rejse, der vækker sanserne og efterlader et indtryk af Bornholms unikke terroir.

Gin

Vores økologiske gin er en harmonisk blanding af enebær, forfriskende citron og krydret kardemomme. Hvert sip åbner op for en subtil symfoni af smagsoplevelser, hvor enebær giver en robust base, citron og kardemomme tilføjer friskhed og en krydret undertone. En perfekt balanceret gin, der fordyber dig i en unik og naturlig smagsoplevelse.

Mørk Rom

Vores mørke rom er en eksklusiv spiritusoplevelse, der fusionerer 3 blends fra tre lande i en førsteklasses rom. Den karakterfulde rom, inspireret af Bornholms unikke atmosfære, præsenterer en dyb og rig smagsprofil. Noter af chokolade, kokos, fad, vanilje, kaffe, bark og læder skaber en harmonisk blanding, der løfter din smagsoplevelse til nye højder.

Snaps

En unik spiritusoplevelse, hvor førsteklasses rom introducerer noter af eksotiske frugter, forførende kokos, saftige bær og blød vanilje. En rom som kan nydes af både romkendere og romelskere.

Akvavit

Vores Akvavit præsenterer en autentisk smagsoplevelse, hvor tradition møder modernitet. Denne håndværksmæssige akvavit fra Bornholm byder på en harmonisk blanding af krydderier og urter, der indfanger øens karakter. Krydrede noter skaber en akvavit af høj kvalitet.

Bitter

Vores Bitter er en karakterfuld fornøjelse med en indbydende rundhed i både smag og duft. Den udsøgte kombination af krydderier herunder rønnebær og kanel er subtilt vævet ind i denne unikke bitter. Eftersmagen er en mild bitterhed med et strejf af let sødme, der efterlader ganen veltilfreds. Bitteren defineres af sin fine balance, smagsfuldhed og karakter, hvilket gør den til en bitter i en klasse for sig selv, der klart appellerer til en bred vifte af smagspræferencer.

Lav din egen smag

Ønsker du noget helt unikt? Bryg din egen smag og tag ejerskab over hele produktet på smag, label og design.
Levering til hele Europa
Alt vores spiritus bliver produceret på egen fabrik i Nexø, Bornholm, hvor vi har mulighed for at kunne leverer til hele Europa.
Faste lave priser
Priser ned til 80 kr. pr. flaske - konstant overkommelighed uden at gå på kompromis med kvaliteten.
500+ tilfredse kunder
Slut dig til vores over 500 tilfredse kunder, der har valgt os til deres private label-oplevelse.
Unikt design
Vi ønsker, at din flaske fuldt ud afspejler din virksomhed, og derfor står vi altid klar med ideer og hjælp, så du kan skabe den perfekte flaske.